Flytterengøring

Flytterengøring i hele København Kommune

At flytte er en stor opgave, der kræver både tid og kræfter. Der er mange ting, der skal tages højde for, lige fra logistikken og bureaukratiet til eventuelle istandsættelser eller maling af enten det fraflyttede hus eller det nye hjem. Derfor kan det være en stor hjælp at udlicitere nogle af de mange opgaver, der følger med flytningen. Et af de områder, hvor man med fordel kan få professionel hjælp, er rengøringen.

Rengøring København tilbyder rengøring til både private og erhverv, når du skal fraflytte dit hus eller lejemål. Man kan risikere at få anmærkninger i fraflytningsrapporten, hvis tingene ikke er i orden, men dette kan vi heldigvis afhjælpe når det kommer til rengøringen – her skal der nemlig ikke være tvivl om rengøringen af  gulve, paneler eller spejle. Effektiv og professionel rengøring er vores kerne som er krydret med bedste remedier og kvalitets rengøringsmidler.

Vores erfaring inden for rengøring spænder vidt, og vi kan klare rengøring af alle typer af overflader og rum. Dette inkluderer gulve, lofter, paneler, køkken og badeværelse. Du er sikret, at din tomme andels eller ejerlejlighed står knivskarpt efter intense og grundige flytterengøring.  Dermed kan du efterlade lejligheden med god smag i munden og vished om at den nye lejer har en pænt skinnende lejlighed af flytte ind i. Ingen opgave er for stor eller for lille for os, så kontakt os for et uforpligtende tilbud allerede i dag. På den måde kan du få en hjælpende hånd til at klare en af de mange opgaver, der følger med at flytte, så du kan fokusere på de andre ting, der skal ordnes.

Modtag dit
rengøringstilbud

Skal jeg gøre rent i min lejlighed når jeg flytter?

rengøring københavn flytterengøring bolig privat lejlighed
rengøring københavn flytterengøring lejlighed stue 600x400

Slutrengøring til boligforening og erhverv

Fraflytter eller tilflytter? Rengøring for dig

rengøring københavn flytterengøring boligforening privat hjem

Kontakt os i dag

Få et godt tilbud på flytte- og slutrengøring

Modtag dit
rengøringstilbud

Modtag dit
rengøringstilbud

Denne hjemmeside bruger kun cookies for at optimere din brugeroplevelse. Cookies bruges ikke ifm. markedsføring.